Ανθρωπόκαινος Διατροφή

Γιατί ο άνθρωπος είναι ο σκοπός και όχι το μέσον.

Ανεξάρτητες Διαλέξεις διατροφικής προσέγγισης στις συμπληρωματικές θεραπείες.

Η ανθρωπόκαινος εποχή είναι μία νέα γεωλογική εποχή που χρονολογείται από την έναρξη σημαντικών ανθρώπινων επιπτώσεων στη γεωλογία και τα οικοσυστήματα της Γης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Δεδομένου ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης επιβραδύνεται, απελευθερώνεται ενέργεια που δεν είμαστε σε θέση να τη διαχειριστούμε.

Μέχρι να συνδεθούμε με τη δόνηση του Πλανήτη, θα μας ταλαιπωρούν πονοκέφαλοι, διαταραχές όρασης, αϋπνία, χρόνια κόπωση. Ακόμη, θα εμφανιστούν ασθένειες που δεν υπήρχαν πριν, όπως ινομυαλγία και ηλεκτροευαισθησία.

Αυτές είναι μερικές από τις ανεπιθύμητες καταστάσεις που θα έχουμε.

Όσοι όμως συγχρονιστούν, με τις δονήσεις της Γης, θα βιώνουν μια κατάσταση συνειδησιακής υπόστασης για έναν πιο αφυπνισμένο πνευματικά κόσμο ενώ η ενίσχυση του φυσικού σώματος δια μέσου της διατροφής θα φέρει νέα ταλέντα στους ανθρώπους, η υλοποίηση των οποίων θα είναι προσφορά στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.

Δικαίωμα παρακολούθησης:
Οι διαλέξεις απευθύνονται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο.

Οι ανεξάρτητες διαλέξεις της ανθρωπόκαινου διατροφής, σχεδιάστηκαν με διευρυμένη θεματολογία, προκειμένου να είναι μια ξεχωριστή επιλογή εκπαίδευσης για επαγγελματίες σχολών επιστημών υγείας και συμπληρωματικής ιατρικής καθώς για όσους επιδιώκουν αυτοβελτίωση.

Με την συστηματική ολοκλήρωση όλων των διαλέξεων της ανθρωπόκαινου διατροφής στόχος είναι η πρωσοποκεντρική προσέγγιση στη θεραπεία. Η κάθε διάλεξη διαθέτει θεματολογία τύπου workshop με σκοπό την εναρμόνιση της ευχάριστης εκπαίδευσης με την απόκτηση ουσιαστικής και ορθής γνώσης.

Απαντάμε σε καίριες ερωτήσεις, καταρρίπτουμε «μύθους», συμπληρώνουμε τις ελλιπείς γνώσεις γύρω από το αντικείμενο της διατροφής και αποκτούμε αυτοπεποίθηση σχετικά με την αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών!

Σχετικά Μαθήματα: