Η Πέγκυ Βρυνιώτη είναι διαιτολόγος διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διατροφής. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, στο οποίο εισήχθη το 2003 και εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα: «Μεσογειακή Διατροφή: Οι διατροφικές αλλαγές από την έφηβη στην ενήλικη φοιτητική ζωή ». Πραγματοποίησε την πρακτική της εκπαίδευση Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου ήρθε σε επαφή με κλινικά περιστατικά.

Εκπαιδεύτηκε επίσης στην «Ολιστική, Ενεργειακή Διατροφολογία» στην NHS (2012-2014), ενώ στα πλαίσια στης συνεχιζόμενης κατάρτισης συμμετείχε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Κλινική Διατροφή. Έλαβε πιστοποίηση στην υποστήριξη χρόνια παχύσαρκων και υπέρβαρων ατόμων, στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών μέσα από βιωματική εκπαίδευση, ώστε να αναγνωρίζει τις ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες αδυνατίσματος (2007-2009) ενώ συνεργάζεται έως και σήμερα σε κέντρο αισθητικής ως διαιτολόγος. Από το 2013 έως και σήμερα ασκεί παράλληλα το επάγγελμα του διαιτολόγου στο δικό της γραφείο.

Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 2007 και ενημερώνεται συνέχεια για τα νέα διατροφικά δεδομένα.